Kurtbağı Ortaokulu
KURTBAĞI MAH. KURTBAĞI 23 SK. KURTBAGI ILKOKULU BLOK NO: 2 ARSUZ / HATAY

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık,çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun,metotlu çalışan,sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki eğitim kurumuna hazırlanan,maddi ve manevi bakımdan donatılmış,etkili ve nitelikli,çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Atatürk ilkelerine bağlı,çağdaş ve demokratik toplum düzenini benimseyen,okuyan,soran,sorgulayan,araştıran,düşünen ve rahat bir şekilde ifade eden,başkalarının düşüncelerine saygı duyan,aldığı sorumlulukları yerine getiren,kültürüne,örf ve adetlerine sahip çıkan,zoru başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen,paylaşmayı seven,yaratıcı,hoşgörülü,katılımcı,doğayı,hayvanları seven ve koruyan bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM